Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het het schoonmaken principe van draadnetwerk schoot het vernietigen machine

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het het schoonmaken principe van draadnetwerk schoot het vernietigen machine
Laatste bedrijfsnieuws over Het het schoonmaken principe van draadnetwerk schoot het vernietigen machine

Het het schoonmaken principe van een draadnetwerk riem geschotene het vernietigen machine kan als volgt worden beschreven:

1. Het laden: Het schoon te maken werkstuk wordt geplaatst op een de riemtransportband van het draadnetwerk, die het werkstuk door de geschotene het vernietigen kamer beweegt.

2. Het geschotene vernietigen: De machine is uitgerust met veelvoudige ontploffingswielen die strategisch rond de geschotene het vernietigen kamer worden geplaatst. Deze ontploffingswielen roteren bij hoge snelheden en werpen een stroom van schurende schoten op het werkstuk.

3. Effect en schuring: Aangezien de schurende schoten op het werkstuk worden aangedreven, beïnvloeden zij de oppervlakte met een krachtige intensiteit. Dit effect verwijdert roest, schaal, effectief verf, en andere verontreinigende stoffen uit de oppervlakte van het werkstuk. Bovendien, leiden de schurende schoten tot schuring, die verder tot het het schoonmaken proces bijdraagt.

4. Riembeweging: De de riemtransportband van het draadnetwerk beweegt onophoudelijk het werkstuk door de geschotene het vernietigen kamer ervoor zorgen, die dat alle gebieden van het werkstuk aan de schurende schoten worden blootgesteld. De snelheid van de transportband kan worden aangepast om de de het schoonmaken intensiteit en efficiency te controleren.

5. Stof en puininzameling: Tijdens het geschotene het vernietigen proces, worden het stof, het puin, en de gebruikte schurende schoten geproduceerd. De machine is uitgerust met een systeem van de stofinzameling dat vangt en deze deeltjes uit de geschotene het vernietigen kamer verwijdert, die een schone werkomgeving verzekeren en verhinderend de accumulatie van verontreinigende stoffen.

6. Scheiding en recycling: Na het geschotene het vernietigen proces, zijn de gebruikte schurende schoten, samen met de verwijderde roest en het puin, gescheiden van het schoongemaakte werkstuk. De schoten worden verzameld en voor hergebruik in het geschotene het vernietigen proces gerecycleerd. Dit recycling helpt om materieel afval te verminderen en de efficiency van het het schoonmaken proces te verbeteren.

Globaal, schoot de riem van het draadnetwerk het vernietigen de hoge snelheids schurende schoten van het machinegebruik om de oppervlakte van het werkstuk te beïnvloeden en te schuren, effectief verwijderend roest, schaal, verf, en andere verontreinigende stoffen. De ononderbroken beweging van het werkstuk op de riem van het draadnetwerk verzekert het eenvormige schoonmaken, terwijl het systeem van de stofinzameling een schone werkomgeving handhaaft.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het het schoonmaken principe van draadnetwerk schoot het vernietigen machine  0

Bartijd : 2023-08-25 15:08:56 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Ms. Amber

Tel.: 0086 13656393699

Fax: 86-532-85136011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)