Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het belang van het ontwerpen van een stofverwijderingssysteem voor een kogelblaasmachine

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het belang van het ontwerpen van een stofverwijderingssysteem voor een kogelblaasmachine
Laatste bedrijfsnieuws over Het belang van het ontwerpen van een stofverwijderingssysteem voor een kogelblaasmachine

1. Gezondheid en veiligheid: bij het opblazen van granaten worden met hoge snelheid deeltjes gebruikt die een aanzienlijke hoeveelheid stof en puin kunnen veroorzaken.Dit stof kan ernstige gezondheidsrisico's voor de werknemers inhouden.Een goed ontworpen stofverwijderingssysteem helpt deze risico's te minimaliseren en zorgt voor een veilige werkomgeving.

 

2. Milieubescherming: Het stof dat tijdens het schieten ontstaat, bevat verschillende verontreinigende stoffen, waaronder metalen deeltjes, roest en verfresteringen.Deze verontreinigende stoffen kunnen bijdragen tot luchtverontreiniging en het omringende milieu vervuilenEen goed ontworpen stofverwijderingssysteem vangt en bevat deze verontreinigende stoffen, waardoor ze niet in de atmosfeer worden vrijgegeven.

 

3Efficiëntie en levensduur van de apparatuur: overmatige stofophoping kan leiden tot storingen van de apparatuur en de levensduur van de schietblaasmachine verkort.Stofdeeltjes kunnen de onderdelen van de machine verstoppen, zoals het hoogwiel, het transportsystem en de filters, waardoor de efficiëntie afneemt en de onderhoudsvereisten toenemen.Een goed ontworpen stofverwijderingssysteem verwijdert effectief stof van deze essentiële onderdelen, zodat de machine soepel kan werken en de levensduur van de machine verlengt.

 

4- Kwaliteit van het eindproduct: stofdeeltjes die op het blastoppervlak achterblijven, kunnen de hechting van coatings en verven verstoren, wat leidt tot een onderwaardige kwaliteit van het eindproduct.Een stofverwijderingssysteem helpt dit probleem te voorkomen door ervoor te zorgen dat het oppervlak schoon en vrij is van afval voordat er verder wordt gewerkt of bekleed.

 
laatste bedrijfsnieuws over Het belang van het ontwerpen van een stofverwijderingssysteem voor een kogelblaasmachine  0
 
Bartijd : 2023-09-28 16:26:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Ms. Amber

Tel.: 0086 13656393699

Fax: 86-532-85136011

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)